Verhoog je libido met libido verhogend eten!

 

Libido verhogend voedsel voor een hoger libido

Libido verhogen – wanneer je je libido wilt verhogen dan moet je daar helaas wel echt iets voor gaan doen. Libido verhogend voedsel zal hier zeker mee een steentje aan meedragen. Wanneer je een gezond dieet volgt, dan zul je de voedingsmiddelen die zorgen voor een stijging van het libido vast en zeker al eten. Hieronder een kort lijstje met voedingsmiddelen die zorgen voor een hoger libido.

  • Vette vis zoals haring, zalm, ansjovis en andere soorten.

  • Chocolade van ten minste 70% cacao

  • Eet minder vlees en meer groente en fruit. Van het eten van meer vitamines zal je je over het algemeen een stuk beter en fitter voelen.

Doordat je gezonder gaat leven is het ook belangrijk om te gaan sporten. Sport zorgt er namelijk voor dat je testosteron spiegel stijgt. Testosteron is een mannelijk hormoon dat voor een groot deel in verband wordt gebracht met je libido. Wanneer je weinig testosteron aanmaakt, zal je libido vanzelfsprekend ook lager zijn. Krachttraining is in deze effectiever dan cardio.

Geeft dit niet voldoende resultaat, raak dan vooral niet in paniek. Je kunt als aanvulling op je nieuwe en verbeterde levensstijl, altijd nog een libido verhogende kuur volgen.

 

http://www.libidoverhogen.nl/libido-vrouw-verhogen

Categories: Gezondheid

Tags: , ,