Referentie Controle
Image default
Financieel

Geld lenen

Geld lenen

Er kunnen meerdere reden zijn waarom je geld lenen zou willen. Je kunt de extra financiën goed gebruiken omdat je bijvoorbeeld een nieuwe auto of een nieuwe keuken wilt kopen. Of misschien wil je geld lenen om eindelijk die gewenste verbouwing aan je huis te kunnen verwezenlijken.

Geld lenen kost geld. Maar geld lenen hoeft niet veel geld te kosten. De ene aanbieder is goedkoper dan de ander. Laat je voordat je geld gaat lenen dus goed adviseren. Dat kan je paar maand een hoop geld schelen! A1B Krediet kan je helpen de juiste lening te vinden die voor jou het voordeligst is. De voordelen van geld lenen via A1B krediet op een rijtje.

  • Wij gaan voor jou op zoek naar de laagste rente.
  • Je aanvraag wordt door onze geautomatiseerde systeem snel verwerkt; je hoeft dus nooit lang te wachten.
  • Wij betrachten volledige transparantie en overzichtelijkheid.
  • Je hoeft geen verplichte verzekering af te sluiten.
  • Wij behandelen je aanvraag uiterst discreet.

Wij zijn een betrouwbare partner en wij zullen alles in het werk stellen om jou aan de best mogelijke lening te helpen! Surf eens naar onze website. Je kunt daar 24 uur per dag en 7 dagen per week een lening aanvragen. Dus direct geld lenen wanneer jij het nodig hebt! Ook is het mogelijk om op onze site verschillende lening met elkaar te vergelijken op basis van rentetarieven, het verschil in leenvorm en de verschillende kredietverstrekkers. Geld lenen is niet iets dat je zomaar doet. Je moet er goed over nadenken voordat je een lening aangaat, want je zit er wel aan vast en je wilt natuurlijk niet te veel betalen. A1B Krediet is dé intermediair waar het aankomt op leningen. Wij staan graag voor je klaar!

Geld lenen: waar moet je op letten?

Geld lenen gaat niet zomaar. Hoeveel geld je kunt lenen hangt af van je financiële situatie. Voordat we je een gedegen advies kunnen geven voor een lening stellen we daarom een klantprofiel vast. Dit is zo beschikt in de Wet Financieel Toezicht. Het profiel bevat onder meer je financiële positie, je wensen en doelstellingen, je risicobereidheid, kennis en ervaring. Op basis van deze gegevens kunnen we je een passend advies geven. Om in aanmerking te komen voor een lening hebben we bij A1B Krediet vijf acceptatie-eisen opgesteld. Deze eisen, wil je geld lenen, zijn als volgt.

  • Je hebt een vast of tijdelijk dienstverband.
  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bent woonachtig in Nederland.
  • Je kunt ons een geldig legitimatiebewijs voorleggen.
  • Je hebt geen negatieve registratie bij het Bureau Krediet Registratie.

Wat is het Bureau Krediet Registratie? Heel in het kort verstrekt het Bureau informatie aan kredietverstrekkers of het verantwoord is om een bepaalde leenaanvraag te aanvaarden. Zo kunnen onnodige schuldensituaties voorkomen worden en overkreditering worden tegen gegaan. Bovendien worden financiële instellingen op deze manier beschermd tegen kredietnemers die hun krediet niet kunnen aflossen.

Wil je geld lenen? Bij geld lenen moet je verder letten op de volgende drie zaken: het rentetarief, de leenvorm en de eventuele andere voorwaarden van de kredietverstrekker.

In de volgende paragraaf vind je informatie over de verschillende leenvormen die wij aanbieden wanneer je geld lenen wilt. Het is goed om deze leenvormen eerst met elkaar te vergelijken, zodat je een lening kunt afsluiten die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Vijf verschillende leenvormen

De eerste leenvorm is het doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is vooral handig als je wat extra geld achter de hand wilt houden of als je weet dat er een grote uitgave zit aan te komen, maar niet precies wanneer. Je kunt zelf bepalen wanneer je geld opneemt en wanneer je een extra aflossing doet. De eigenschappen van de manier van geld lenen zijn onder andere de variabele rente en looptijd en het feit dat je boetevrij extra kunt aflossen. Je kunt van 5000 tot 75.000 euro lenen. Deze leenvorm is uitsluitend bestemd voor particulieren. Ook een rentekrediet is uitsluitend bestemd voor particulieren. Het verschil met het doorlopend krediet bestaat daaruit dat er geen verplichting is om maandelijks af te lossen. Er is slechts de verplichting om elke maand de rente te betalen. Het rentekrediet is hierdoor de leenvorm met de laagste maandlasten. Vooral handig als je extra geld nodig hebt, maar je al weet dat je er snel weer geld vrijkomt om aan de aflossing te voldoen. Je kunt ook hier 5000 tot 75.000 euro lenen. Een WOZ-lening is een lening die wordt vastgesteld op basis van de WOZ-waarde van je eigen woning. Dit betekent echter niet dat je de lening verplicht aan je eigen woning moet besteden. Daarmee kun je profiteren van de erg scherpe rente van deze leenvorm. Verder lijkt de WOZ-lening erg veel op het doorlopend krediet. Deze vorm is vooral populair onder mensen die een verbouwing in de planning hebben zit een daarom geld lenen. Het pluskrediet is een doorlopend krediet speciaal voor mensen tussen de 60 en 65 jaar. Het limiet ligt tussen de 5000 en 50.000 euro. De financial lease, tot slot, maakt het voor zelfstandig ondernemers mogelijk een lease auto aan te schaffen zonder daarbij de eigen financiële middelen te hoeven aanspreken. Het voordeel daarvan is dat de eigen liquiditeit kan worden behouden. Bijzonder aantrekkelijk dus voor zzp’ers en mkb’ers/ je behoudt bovendien het recht op teruggave van de BTW. 

http://www.a1bkrediet.nl/