Referentie Controle

Blog voor ondernemers

Pannenkoekenhuis met binnen- en buitenspeeltuin in Brabant

Een pannenkoekenhuis met binnen- en buitenspeeltuin vindt u in Brabant. Zo is er voor de allerkleinsten meer dan genoeg te beleven. Wilt u gezellig met de kinderen uit eten? Het is soms moeilijk een plek te vinden die zowel leuk is voor volwassenen als voor kinderen. Gelukkig kunt u bij Hèt Pannekoeckershuys, een leuk en gezellig pannenkoekenhuis in Brabant, wel uitstekend terecht. Hier vindt u een ruim restaurant mét terras in een gezellige omgeving. Terwijl de ouders heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en drankje, kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de grote speeltuin. Zo zijn er trampolines, springheuvels, klimrekken, glijbanen, zandbakken en nog veel meer. Kinderen zullen zich bij dit pannenkoekenhuis in Brabant dus niet snel vervelen! Zijn de kinderen klaar met spelen? Dan geniet u samen van onze uitgebreide kaart met de lekkerste pannenkoeken.

Geniet van lekker weer in de zomer op het terras van het Pannenkoekenhuis in Brabant

Een ruim terras en voldoende speeltoestellen. Dé ingrediënten voor een geslaagde middag of avond weg. De zomer komt er weer aan! Zodra het lekker weer is in Nederland, willen we hier natuurlijk direct van genieten. Binnen eten is er niet meer bij! Wilt u een keer lekker uit eten, maar wel heerlijk kunnen genieten van het lekkere weer? Bij Hèt Pannekoeckershuys vindt u een uitgebreide menukaart. Het grote voordeel? De pannenkoekenspecialist beschikt over een ruim terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Voor de kinderen is er genoeg te beleven in de grote speeltuin of op het fijne buitenterrein en ook volwassenen kunnen heerlijk genieten. En valt er dan toch een drupje regen? Het restaurant van het pannenkoekenhuis in Brabant is ook erg gezellig.

Uitgebreide menukaart bij het pannenkoekenhuis in Brabant

Voor ieder wat wils. Dat is wat u kunt verwachten bij Hèt Pannekoeckershuys. Bent u een echte zoetekauw? Houdt u juist meer van hartig? Of wilt u het liefst allebei? Wanneer u pannenkoeken wilt gaan eten bij een pannenkoekenhuis in Brabant, dan wilt u natuurlijk wel een ruime keuze hebben. Bij Hèt Pannekoeckershuys, vindt u een uitgebreide menukaart. Zo kiest u voor pannenkoeken met fruit en poedersuiker of voor pannenkoeken met groenten en kaas. Probeer ook eens de heerlijke lunchgerechten, hapjes, voorgerechten en nagerechten. En zoekt u nog iets lekkers voor de kinderen? Met de uitgebreide kinderkaart, waarop gerechten als het ‘prinsessenmenu’ en het ‘riddermenu’ zijn opgenomen, worden ook zij niet vergeten. Eet smakelijk!

Categories: Eten en drinken

Tags: