Referentie Controle

Blog voor ondernemers

Bespaar stress en laat uw woning volledig ontruimen

Het laten ontruimen van uw woning gebeurd vaak in een onrustige periode. Dit is regelmatig op het moment dat een familielid in een verzorgingshuis gaat wonen of een dierbare komt te overleiden. In zo’n periode moet er heel wat geregeld worden en heeft u van alles aan uw hoofd. Om dan nog maar te zwijgen met de emotionele lading die erbij komt kijken. Een specialist op het gebied van woningontruiming, Woningontruiming Regionaal genaamd, komt u tegemoet in deze zware periode. Wanneer u dit bedrijf inschakelt voor het ontruimen van een woning ontzorgen ze u volledig. Ze luisteren naar uw wensen en voeren de werkzaamheden professioneel en netjes uit.

Kies voor transparantie en betrouwbaarheid als u een woning laat ontruimen

Wat moet u niet vergeten op het moment dat u uw woning laat ontruimen? Zorg bijvoorbeeld dat de spullen die u wilt houden vanwege emotionele waarde veilig zijn. Het is belangrijk om deze eerst uit de woning te halen voordat de professionals van Woningontruiming Regionaal langskomen. Mochten zij alsnog iets tegenkomen van eventuele emotionele waarde, dan laten ze u dat altijd weten. Ook als de specialisten iets van financiële waarde tegenkomen, bijvoorbeeld een waardevol schilderij, brengen ze u hiervan op de hoogte. Indien u dat wenst, worden deze spullen naar de veiling gebracht. De volledige opbrengst van de veiling is altijd voor u. Dat is de betrouwbaarheid en transparantie die u kunt verwachten van de specialist.

Laat een woning ontruimen en meteen de verhuizing verzorgen

Bent u op zoek naar een bedrijf wat u kan helpen bij het leeghalen van een huis. Woningontruiming Regionaal helpt u bij het ontruimen van het huis, maar ook bij de verhuizing. Dit bedrijf levert namelijk een speciale service voor senioren die gaan verhuizen van een huis naar een kleiner appartement of een verpleeghuis. Wilt u meubilair uit de oude woning meenemen? De specialist zorgt dat uw meubels efficiënt en veilig op de gewenste plaats staan. Dit doen ze met professionele hulpmiddelen zoals een eigen verhuiswagen, verhuisdekens en een verhuislift. Ook met de kleinere spullen helpen ze u graag. Hiervoor ontvangt u stevige kunststof bakken die de spullen goed beschermen. U kunt deze bakken zelf inpakken, maar ook daarmee helpt de specialist u graag. En blijft er nog inboedel in de woning achter die u niet meer wilt hebben? Laat dan de woning ontruimen. Reken altijd op volledige ontzorging bij Woningontruiming Regionaal.

Categories: Dienstverlening

Tags: