Advocaat strafrecht

Advocaat strafrecht

Wanneer u een advocaat strafrecht zoekt, dan wilt u uiteraard de allerbeste dienstverlening. Dat vindt u bij ons WitloxSnijdersTuzkapan Advocaten, oftewel wstadvocaten.nl. Bij ons kunnen mensen terecht die problemen hebben met de politie en/of justitie. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar behandelen strafzaken door het hele land. Waar u ook vandaan komt, u kan een van onze advocaten inschakelen als u betrokken bent bij een strafzaak. Als raadsman zijn onze medewerkers inzetbaar voor meerdere zaken van uiteenlopende aard. Deze staan allemaal beschreven op onze website wstadvocaten.nl. Tevens kunnen wij u helpen met een procedure waarbij schadevergoeding aan de Staat de Nederlanden moet worden gevorderd, wat van toepassing is als u uiteindelijk vrijgesproken bent, niet meer vervolgd wordt of als materiële zaken van u ten onrechte zijn vernietigd. Het advies van een advocaat strafrecht van ons bureau is voor meerdere punten inzetbaar. Mocht u onverhoopt vast komen te zitten, dan staat een advocaat strafrecht van WST advocaten zo snel mogelijk voor u klaar. Of u nou op het politiebureau zit of niet. Delicten waarin wij onder meer gespecialiseerd zijn, zijn:

 • geweld (moord, doodslag, mishandeling)
 • zeden
 • witwassen
 • diefstal
 • fraude

Ook is een advocaat strafrecht van ons inzetbaar voor jeugdstrafrecht. Op onze website kan u uitgebreid lezen voor welke rechtsgebieden een advocaat strafrecht van ons nog meer is in te schakelen. Enkele voorbeelden zijn:

 • arbeidsrecht
 • contracten- en verbintenissenrecht
 • aansprakelijkheidsrecht en letselschade
 • vreemdelingenrecht
 • Turks recht

U kunt tevens nalezen waarin onze medewerkers gespecialiseerd zijn. Zo hebt u meteen een beeld van de persoon die u gaat bijstaan in uw rechtszaak. Het is namelijk voor te stellen dat u een raadsman wilt waar u zich prettig bij voelt. Daarom staan al onze advocaten met foto en werkzaamheden benoemd op onze website.

Weet wat u heeft aan een advocaat strafrecht

Als u te betrokken bent bij een strafzaak, dan is dat al erg genoeg. U heeft dan zeker behoefte aan een advocaat strafrecht die u goed kan bijstaan. Bij WST Advocaten werkt een uitgebreid team met verschillende specialismen. Hierdoor kunnen zij altijd elkaars kennis raadplegen. Ook daarom bent u bij ons in goede handen. Onze diensten staan klaar voor:

 • ondernemers
 • bedrijven
 • instellingen
 • particulieren

Wij bieden juridische dienstverlening op verschillende manieren. Uiteraard kunt u bij een advocaat strafrecht van ons terecht wanneer betrokken bent bij een zitting bij bijvoorbeeld de:

 • rechtbank
 • kantonrechter
 • politierechter
 • kinderrechter
 • gerechtshof

Het maakt niet uit waar in het land deze zitting plaatsvindt, wij behandelen de zaak wanneer dit nodig is. Daarnaast kan u op onze website meerdere informatie lezen over juridische kwesties. Het kan namelijk zijn dat u niet onmiddellijk een advocaat strafrecht nodig heeft, maar dat u wellicht wel inziet dat dit snel nodig is. Lees nieuws en informatie over de huidige ontwikkelingen rondom dit rechtsgebied. Zo bent zelf ook op de hoogte en u kan hier wanneer het zover is hier meer over vragen aan een advocaat strafrecht. Een advocaat strafrecht van ons team staat voor uw belangen. Wij zijn niet alleen deskundigen en specialisten op meerdere juridische vlakken en delicten. Maar wij zijn ook in staat ons grondig te verdiepen in uw zaak en hier zelf onderzoek naar te doen indien nodig. Mocht het zo zijn dat ondanks de kennis van ons eigen team, de kennis van een extern persoon nodig is, dan betrekken wij deze ook in de zaak. Vooral als het in de belang is van de cliënt trekken wij alles uit de kast om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Juridisch advies zoals u nodig heeft

Via ‘contact’ leest u op wstadvocaten.nl nog meer over de werkwijze als u bij ons een advocaat strafrecht inschakelt. Mocht u er dringend een nodig hebben, dan kan u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer die genoteerd staat op de website. In wat minder dringende gevallen vindt u juridische links op onze website van organisaties die u meer inzicht kunnen geven in een kwestie waar u mee te maken heeft. Het maakt niet uit op wat voor manier u in een conflict bent beland, wij bieden u het bijbehorende advies. Organisaties die wij vermelden op de website zijn onder meer: Immigratiedienst, Ministerie van Justitie, Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten. Als cliënt heeft u op deze manier ook de mogelijkheid om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van juridische ontwikkelingen. Bent u toch genoodzaakt gebruik te maken van een advocaat strafrecht, dan staan op onze website ook de tarieven en kosten beschreven. Zo weet u meteen hoe betalingen in zijn werk gaan en wat u financieel kan verwachten als u juridische bijstand inschakelt. Onze uurtarieven zijn redelijk, maar variëren in tarief tussen de 150 en 250 euro. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van de betreffende advocaat en het type van de zaak die behandeld wordt. Wel is het eerste oriënterende gesprek gratis. Dit is een gesprek waarbij uw kwestie wordt besproken. Onthoud wtsadvocaten.nl, het advocatenkantoor dat gevestigd is in Amsterdam. Wij staan klaar om rechtshulp te verlenen aan iedereen die een advocaat strafrecht nodig heeft of andere juridische hulp. Door middel van het bijstaan in (civiele) procedures, juridisch advies, begeleiding en mediation zijn wij in staat uw zaak optimaal in behandeling te nemen. Met een advocaat strafrecht uit ons team staat u er zeker niet alleen voor en wordt uw zaak op deskundige en grondige wijze aangepakt.

http://www.wstadvocaten.nl/strafrecht/

Categories: Dienstverlening

Tags: