Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Milieubewust afdrukken met onlineprinters.nl

Milieubewust afdrukken

Bescherming van het milieu en het klimaat neutrale positie zijn erg populair bij Duitse bedrijven. Dit is wat de analisten van PwC in zijn laatste studie “Managing mensen van morgen” gevonden . De Online Printers GmbH, een van de grootste online drukkerijen in Europa, ondersteunt haar klanten op hun weg naar een meer verlichte benadering van de natuur en het milieu.

Bescherming van het milieu en het klimaat neutrale positie zijn erg populair bij Duitse bedrijven. Dit is wat de analisten van PwC in zijn laatste studie “Managing mensen van morgen” gevonden . De Online Printers GmbH, een van de grootste online drukkerijen in Europa, ondersteunt haar klanten op hun weg naar een meer verlichte benadering van de natuur en het milieu.

“Want om een verschil te maken, is het niet genoeg, van tijd tot een project of de verschuiving van een deel van de productie te ondersteunen. Wij staan voor een volledige heroverweging. Ons motto is: bescherming van het milieu van inkoop tot de scheepvaart,” zegt Walter Meyer, directeur van Online Printers GmbH. De vier pijlers van de toekomstgerichte en duurzame business principles zijn een koolstof – neutraal webshop , eco – bewuste productie, CO2 – neutrale scheepvaart, en duurzame bedrijfsstrategieën in inkoop en Co.

In de webshop kunnen diedruckerei.de klanten hun printopdrachten zelf, uploaden en afdrukken verwerken, terwijl op hetzelfde moment iets te doen voor het milieu. Vijf procent van hen kiest vandaag voor een klimaatneutrale orde – stijgend trend. Klimaatneutraal betekent dat Online Printers alle kooldioxide-emissies veroorzaakt door het bedrijf, eerst berekend en geregistreerd. De resulterende emissies kunnen worden gecompenseerd door CO2-compensatie milieubescherming projecten worden ondersteund. Op deze vier pijlers van betrokkenheid bij het milieu is gebaseerd Online Printers GmbH:

Groen kolom Webshop: Compleet koolstof – neutraal shopoplossing

Voorbeeld online aanwezigheid : Wanneer Webshop diedruckerei.de Store server , ontwikkeling , ondersteuning, verkoop en design werken honderd procent klimaatneutraal . Gespecialiseerd in klimaatverandering adviesbureau ClimatePartner heeft de CO2- voetafdruk van de gehele bedrijfsvoering van de winkel systeem partner WEBSALE deze geanalyseerd. Ter compensatie van de uitstoot WEBSALE bevordert een gecertificeerde waterbehandeling project voor de vermindering van CO2-uitstoot. Via de software-as-a-service concept automatisch maakt WEBSALE koolstof – neutraal Store werking van de server , waaronder Online Printers.

Deze online printer gebruikt om zijn momenteel 14 online winkels in Europa, een 100 procent klimaatneutraal aankopen systeem.

Groen productiekolom: bescherming van het klimaat binnen handbereik

Met “klimaat – neutraal drukwerk” Klanten hebben de mogelijkheid om te compenseren voor de resultaten van het drukproces hoeveelheid CO2 en daarmee een effectieve bijdrage leveren aan de klimaatbescherming. De toeslag voor deze stroomt rechtstreeks in een bescherming van het milieu -project, dat bijdraagt bewezen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Om diverse klimaatverandering projecten te selecteren zijn om hernieuwbare energie, herbebossing programma’s en projecten om duurzame habitats behouden promoten. Voor elke afdruktaak, worden de daaruit voortvloeiende emissies individueel bepaald en vergoed op verzoek door de aankoop van groene certificaten. De optionele ID logo” ClimatePartner – klimaat neutraal” toont op afdruktaken die de klant een bijdrage aan de bescherming van het klimaat.

Green kolom Verzending: Neutralisatie van emissies van het vervoer

Express zendingen zijn ook klimaatneutraal in onlineprinters.nl. De Online Printers logistieke partner UPS-ondersteuning met zijn “klimaatneutraal transport “-oplossing, de duurzaamheid inspanningen van opdrachtgevers en vergelijkbare emissies veroorzaakt door het vervoer van zendingen. UPS ondersteunt projecten, zoals de verwijdering van methaan en stortgas, herbebossing en afvalwaterzuivering.

Groen pijler bedrijfsstrategie: bescherming Consistente en leefde milieu

Andere maatregelen in de milieu-en klimaatbescherming bij Onlineprinters GmbH zijn de duurzame inkoop, consistente recycling van inkt en toner cartridges, de strikte scheiding van afval en afvalpreventie, sanitair warm water en ruimte warmteterugwinning, gebruik van FSC- en PEFC-gecertificeerd papier en andere milieuvriendelijke maatregelen in prepress, productie en verdere verwerking. Andere voorbeelden van duurzaamheid in de praktijk: De Online Printers GmbH gebruikt onder exclusieve licentie recyclebare verpakkingsmaterialen.

Volgens het Fraunhofer Institute for Industrial Engineering IAO , meer en meer bedrijven vertrouwen op klimaatneutraal. Economische doelstellingen zoals omzet stijgt en kostenbesparingen spelen een ondergeschikte rol , aldus de onderzoekers. Meyer verklaarde: “Hands-on bescherming van het milieu speelt in ons bedrijf een centrale rol. In zo’n complex proces als het bestellen en productie van afdruktaken, is het essentieel dat alle gebieden goed geïntegreerd. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om niet alleen de handel op een punt in de supply chain duurzaam en milieubewust, maar om alle bedrijfsprocessen zo efficiënt en groen mogelijk te maken.”

Klanten die kiezen voor de afdruktaak naar www.onlineprinters.nl voor bescherming van het klimaat, moet op deze manier verwacht slechts minimale extra kosten: Het gemiddelde tarief is slechts ongeveer 0,7 procent – het milieu is dus voor iedereen betaalbaar.

http://www.onlineprinters.nl