Referentie Controle
Image default
Bedrijven

Leren rugtassen te koop

Marington.nl is een online winkel met een trendy webshop vol creatieve, hedendaagse en verrassende producten. Het brede gamma is weloverwogen met categorieën woonartikelen, mode, horloges en vrije tijd. Klantgericht werken, scherpe prijzen en een uitgekiend assortiment zijn de basis voor deze winkel. 

Aanbod
Bij het navigeren op de site vind je de belangrijkste items terug in de linkerkolom. Daar kan je verder op klikken, op zoek naar jouw gewenste artikelen. Daar vind je schitterende lifestyle producten en gekende merken. Ontdek het ruime assortiment van o.a. leren rugtassen, laptoptassen en lederen reis- en handtassen. Doordat we een onlinewinkel zijn besparen we op de inrichtingskosten van een moderne winkel. Dat merk de klant dan in het prijsvoordeel. Bekijk zeker eens de koopjeshoek voor interessante deals. Of gebruik de ingebouwde zoekmachine wanneer je zoekt op een specifiek artikel.

Bestellen en betalen
De voordelen van online op zoek gaan naar bijvoorbeeld een leren rugtas zijn talrijk. Hier vindt je massa’s producten van verschillende merken in verschillende uitvoeringen en kleuren. Je ziet onmiddellijk wat voorradig is. Hier geen opdringerige verkoopsters, lange wachttijden aan de kassa en parkeerproblemen. Shoppen bij Marington.nl doe je waar en wanneer je wil. Het afrekenen kan via verschillende, veilige online betaalmogelijkheden. 

Service
Marington.nl wil een klantgerichte service aanbieden. De verzendingskosten en leveringstermijn zijn miniem. Er wordt ook naar het buitenland verstuurd via Post.nl. Wie niet tevreden is van de aankoop mag tot 14 dagen retourneren. Het bedrijf is via mail of telefoon bereikbaar voor al je vragen. De site is te volgen via de sociale media zoals TWitter of Facebook en je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief. Het reeds aanwezige klantenbestand geeft de site een dikke 8.8/10. Allemaal redenen om snel een kijkje te nemen voor wie op zoek is naar een mooie lederen rugzak voor zichzelf of als cadeau.

http://www.marington.nl