Referentie Controle
Image default
Aanbiedingen

Reclame & Bedrijfsfotografie

Laat een Professionele fotograaf uw foto’s maken

De uitstraling van uw website, brochures en andere uitingen is voor een groot deel afhanklijk van de vomgeving. Deze moet aansluiten bij hetgeen het bedrijf wilt uitstralen. De zoektocht begint met het zoeken naar een goed reclamebureau en vormgever die  de ondernemer helpt zijn positionering en daaruit voortvloeiende uitstraling helder te krijgen. Voor het beeldmateriaal moet vervolgens een fotograaf gezocht worden die in staat is dit over te brengen.

Reclamefotografie

Binnen Het Communicatiegilde in Raalte verzorgt de Fotostudio van Vincent Hartman Fotografie (tussen Zwolle en Raalte) het merendeel van de reclame en bedrijfsfotografie. Het Communicatiegilde is een verband van jonge kleine bedrijven met ieder hun eigen specialisme op het gebied van reclame. Alle diensten dus van een groot reclamebureau, maar met het commitment van individuele ondernemers. De fotograaf is gespecialiseerd in reclamefotografie, product- en kledingfotografie, interieurfotografie al algemene bedrijfsfotografie.

Fotostudio Zwolle – Raalte

Als enig lid van Het Communicatiegilde is Vincent Hartman Fotografie niet in het pand aan de Spitsstraat in Raalte gevestigd. De fotostudio bevindt zich tussen Zwolle en Raalte en bevindt zich achter het huis van het gezin van de fotograaf. De studio heeft een ruime vaste rondwand die de flexibiliteit enorm vergroot voor het fotograferen van producten en groepen tot ongeveer 15 personen. Bij het fotograferen van producten en voor het fotograferen van producten in combinatie met modellen, kan de opdrachtgever live meekijken met de verrichtingen van de fotograaf via een beeldscherm. De camera is draadloos verbonden met de computer. Het voordeel is dat de resultaten direct beoordeeld kunnen worden in het bewerkingsprogramma. Dit verhoogt de kwaliteit en de efficiency.

Bedrijfsfilms

Binnen Het Communicatiegilge werkt de fotograaf samen met Iris Media voor het maken van bedrijfsfilme, commercials en animaties. Gezamelijk bieden we een compleet gamma aan professioneel beeldmateriaal aan.

 

 

https://www.studiovhf.com/fotograaf-fotostudio-heino-raalte